Workshop

Workshop Visionary Art

Wat?

Soms is het lastig om een begin te maken of je bent bang om het fout te doen. Hoe leuk is het om vrijer te leren tekenen en schilderen, waarin je leert dat het juist nooit fout kan gaan en dat alles bij het proces hoort van je unieke creatie. In deze Art workshop leer  je vooral alle plaatjes in je hoofd los te laten en te gaan experimenteren. Je kiest bijvoorbeeld een symbool, een nummer of iets wat jou symboliseert en daaromheen ontstaat jou kunst.

Hoe we dat gaan doen, welke materialen en handvatten je mee krijgt om jouw unieke werk te creëren leer je in de workshop.  We werken op papier, hout, canvas, plastic en andere materialen wat jij het fijnst vindt. Teken en schilder gerei;  Met potloden, teken pennen, verf ( diverse soorten), pastelkrijt, houtskool, stiften, verf pennen.  We zoomen in op het uitlijnen van details, geometry, symboliek, silhouetten, patronen als puzzelstukken wat samenkomt tot één geheel. Je begint uit het niets en gaandeweg ontstaat er een unieke verhaal. 

Voor wie is zo een workshop?
Workshops zijn voor jong en oud (beginners en gevorderden)

– CKV dagen en projecten voor scholen
– Activiteit jongerencentrum/ jongerenwerk
– Zorg en Jeugdinstellingen / detenties
– Bedrijven/ organisaties bijv. I.h.k.v team building, evenementen, jubileums, uitreiking, symposiums, teamuitje, projecten
– Jubileum, Vrijgezellenfeest (bijv. thema gerelateerd)
– Culturele en Educatieve instellingen
– Verzorgingshuizen

Extra 

  • (audio/ beeldopname optioneel indien gewenst)
  • Eenmalige  workshop zijn per groep minimaal 90  min  
  • & max 3 uur. (langere dagdelen is ook mogelijk in        overleg m.b.t. de indeling en opbouw.
  • Projecten van langere duur (termijnen) zijn ook mogelijk in overleg met een bijvoorbeeld een eindpresentatie(zie project/ traject Pakketten)
  • Workshop kan naast Nederlands ook in het Engels gegeven worden